230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Firma G.Z. Ćurić nagrađena za vjernost i dugogodišnju saradnju

Sponzorisani članak: Trebinjska firma G.Z. "Ćurić" iz Trebinja je kao najvjerniji i najveći kupac u Istočnoj Hercegovini osvojila vrijedne nagrade u ovogodišnjoj JUB-ovoj nagradnoj igri.

110928-curic

G.Z. "Ćurić" je porodična firma sa tradicijom preko 60. godina rada, u oblasti svih vrsta molersko-farbarskih i fasaderskih radova u ovom dijelu BiH. Radnici ove firme su funkcionalno zaštitili i uljepšali nebrojene objekte, od stambenih, stambeno poslovnih zgrada do objekata specifičnih namjena. Djela koja su ovi umjetnici od posla izvodili utkana su i u temeljima Brane Grančarevo, na objektima repetitora na planini Leotar, mostovima, sportskim halama, proizvodnim halama i pogonima. Kvalitet, pouzdanost, savremena tehnička opremljenost, povoljne cijene i višegodišnje iskustvo su više nego dovoljna garancija investitorima da njihov izbor bude firma G.Z. "Ćurić". Sve ovo su razlozi da G.Z. "Ćurić" i ova, za građevinare teška vremena uvijek ima obezbjeđen posao. 

G.Z. "Ćurić" kao jedan od najvećih potrošača JUB asortimana u Istočnoj Hercegovini i jedan od prvih pobjednika nagradne igre JUB kluba pokazuje da se ozbiljnim pristupom poslu i vjerodostojnim rezultatima  ponose samo najbolji.