230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Nova "Nula" na Policama

Fudbaleri Leotara izgubili su još dva boda na domaćem terenu. Nakon Zvijezde i Veleža, bodove sa Polica nosi i Čelik, koji se odlučio za defanzivnu igru i na kontranapade.

110713-kontrolni_mec_leotara_023

Leotar je imao dovoljno šansi da stigne do pobjede, ali njegovi igrači nisu imali sreće, ali ni spretnosti. Veliki broj povrijeđenih i odsutnih igrača ipak je bio veliki hendikep za Trebinjce, koji su pred pauzu u prvenstvu sebi stvorili nove glavobolje.

U 16. minutu Leotar je prvi put pokušao preko Igora Aničića, nakon asistencije Vladimira Todorovića. Dva minuta kasnije i Čelik je u prilici, ali je Avdija Vršajević zakasnio. Najbolju priliku za Leotar je imao Igor Aničić u 22. minutu. Dragan Vuković je centrirao sa lijeve strane, Nurković kratko odbio loptu, koja je došla do Aničića, a on sa svega pet metara potpuno sam promašuje cijeli gol. Tri minuta kasnije Nenad Zečević je centrirao sa desne strane, lopta se odbila na nogu Mladenu Ratkovici, ali njegov šut sa 16 metara zaustavlja neko iz odbrane Čelika. U 29. minutu Zečević ponovo odlično centrirao sa desne strane, a Dragan Vuković iz voleja šutira visoko preko gola. Pet minuta prije kraja Mladen Ratkovica je izveo slobodan udarac sa 30 metara, pogodio sami lijevi rogalj, ali je Adis Nurković fantastičnom paradom spasio svoj gol.

Leotar je i drugi dio utakmice otvorio šansom. Aničić je ubacio loptu u 16 metara, a Darko Dreč potpuno sam sa svega 7-8 metara pogađa pravo u Nurkovića. U 53. minutu Armin Kapetan je sa 30 metara nezgodno šutirao, ali je Boško Milenković bio na pravom mjestu. U 58. minutu Aleksandar Marković povukao loptu, šutirao sa 20 metara, ali je Nurković na visini zadatka. U 72. minutu Mehmedalija Čović silovito šutira sa 30 metara iz slobodnog udarca, ali Milenković ponovo brani. U 79. minutu brzonogi Avdija Vršajević bježi svojim čuvarima, ali šutira preko gola. U 83. minutu Aldin Šišić je sa aut linije uputio oštru loptu koja je išla uz samo stativu, a Milenković je skrenuo u korner. U 85. minutu rezervista Predrag Topuzović šutira sa 20 metara, ali je ponovo Nurković siguran. U 91. minutu sa 20 metara šutira Aleksandar Marković, ali lopta odlazi pored gola. U 92. minutu Čelik je mogao do sva tri boda. Vršajević je uposlio Aldina Šišića, koji iz izgledne pozicije pogađa spoljni dio mreže.

Leotar je igrao u sastavu: Milenković, Čorlija (od 70. minuta Topuzović), Todorović, Milošević, Šaraba, Ratkovica, Marković, Dreč, Zečević, Aničić (od 60. minuta Bošković), Vuković (od 78. minuta Kajgo).

(FK Leotar)