230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Osvojena “Velika zlatna plaketa za kvalitet”

Turistička organizacija opštine Trebinje je nastupila na "44. Međunarodnom sajmu turizma" u Novom Sadu gdje osvojila još jedno značajno priznanje.

111003-toot

U periodu od 28.09. do 02.10. 2011. godine u Novom Sadu održan je "44. Međunarodni sajam turizma" koji je svečano otvorio poznati odbojkaš Vladimir Vanja Grbić, a na kome se predstavilo preko 400 domaćih i stranih izlagača.

111004-vanja_grbic_toot02

111004-vanja_grbic_toot03

U okviru zajedničkog štanda Turističke organizacije Republike Srpske na 72 m2 izložbenog prostora, Turistička organizacija opštine Trebinje uzela je učešće i predstavila turističke destinacije uvrštene u turističku ponudu Trebinja.

Na štandu su se, osim bogatog promotivnog materijala TOOT-a, našli i promotivni material trebinjskih vinarija, smještanih kapaciteta, itd.

Sajam je posjetilo oko 45.000 posjetilaca, a da Trebinje predstavlja atraktivnu i poželjnu turističku destinaciju, potvrdila je velika zainteresovanost koja je vladala za Trebinje i njegovu turističku ponudu. Štand je posjetila i pomoćnik Ministra trgovine i turizma u Vladi RS, G-đa Jadranka Stojanović, koja je iskazala veliko zadovoljstvo kvalitetom i zapaženim nastupom Turističkih organizacija Republike Srpske.

U konkurenciji preko 400 izlagača iz zemalja u regionu koji su se predstavili na sajmu, sajamski ocjenivači su ocjenjivali ponudu i kvalitet usluga, te odlučili da ove godine "Velika zlatna plaketa za kvalitet", pripadne Turističkoj organizaciji opštine Trebinje.

Nagrada je uručena na svečanoj dodjeli priznanja za najuspješnije učesnike, koja je održana 30. 09. 2011. godine u velikoj sali kongresnog centra "Master".

111005-dodjela

Ovim značajnim priznanjem je nagrađen kvalitetan rad na unapređenju i promociji turizma u Trebinju u predhodnim godinama i to:

- "VELIKA ZLATNA PLAKETA ZA UNAPREĐENJE PROMOCIJE TURIZMA U OPŠTINI TREBINJE"

111005-tanja_bulajic

1. Turistička organizacija opštine Trebinje za Turističko - informativni centar.

Ostale nagrade koje su sa sajma stigle u Trebinje su:

- "ZLATNA PLAKETA NOVOSADSKOG SAJMA"

1. Opština Trebinje za kulturnu manifestaciju "Dučićeve večeri poezije"

- "VELIKA ZLATNA MEDALJA NOVOSADSKOG SAJMA":

1. Vinski podrum "Petijević"

2. Vinogradareva kuća "Vukoje"

"ZLATNA POVELJA NOVOSADSKOG SAJMA"

1. Porodična vinarija Vukoje, Trebinje, BiH, za izuzetan doprinos razvoju vinskog turizma u Regionu.

Uspješnim nastupom na "44. Međunarodnom sajmu turizma" u Novom Sadu se ponovo potvrdilo da Trebinje svakim danom postaje značajnija, atraktivnija i traženija turistička destinacija, te opravdava imidž turističkog mjesta, što se sve češće povezuje sa pojmom "Trebinje".