230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Uspješan rad trebinjskih navijača Partizana

U utorak, na dan 66. rođendana SD "Partizan", u prostorijama MZ Police održana je druga redovna skupštima Udruženja navijača Partizana "Grobari Trebinje".

111005-grobari_trebinje

Na skupštini je razgovarano o aktivnostima koje su urađene u prethodnom periodu i o planovima za budućnost i akcijama koje će Udruženje poduzeti u narednom periodu. Skupštini je prisustvovalo oko 50 članova Udruženja, a Skupština je otvorena nezvaničnom himnom SD Partizan „Da volim crno-bele", koju su u glas otpjevali članovi Udruženja.

111005-grobari

- Izrasli smo u organizaciono najozbiljniju navijačku grupu navijača Partizana, pa bih rad svih struktura Udruženja i članova ocijenio kao uspješan, rekao je predsjednik Udruženja Vaso Mijanović. Posebno me raduje aktivnost maloljetnih članova, tako da za našu grupu u budućnosti ne treba brinuti. Naš rad uglavnom je finansiran od članarina i jednim dijelom od donacija Opštine Trebinje i HET-a.

Udruženje trenutno broji 135 članova, od čega 49 aktivnih i to 35 starijih i 14 maloljetnih.

- U prethodnoj sezoni otišli smo organizovano na 19 utakmica sa prosjekom od 31 osobe po utakmici, a bilo je veoma malo utakmica na koju iz Trebinja nije otišao bar jedan automobil. Ove sezone već smo išli na pet utakmica. Do kraja godine u planu su nam vječiti derbi u Beogradu 24. novembra i gostovanje Partizana u Podgorici u okviru ABA Lige 4. decembra.

Osim odlazaka na utakmice trebinjski Grobari bili su aktivni i na drugim poljima.

- Organizovali smo crno-belo veče, na kome smo ugostili braću iz okolnih gradova i iz Crne Gore, potpuno smo opremili kancelariju, uradili smo dva grafita, novi transparent, snimili smo i prvu pjesmu trebinjskih Grobara, a uradili smo i majice, prsluke i čarape, sa našim logom. Akcija davanja krvi uspješno je obavljena, a imamo u planu da u novembru ponovo damo krv. Privodimo kraju i akciju čićenja i sređivanja gradskih fasada od grafita i ako budemo u mogućnosti organizovaćemo jednu javnu tribinu.

111005-grobari_majica

Kancelarija Udruženja „Grobari Trebinje" radi svakim radnim danom od 18-20 časova u sjevernom logoru (pored auto-praonice), tako da svi koji žele da se učlane u Udruženje mogu to da obave u navedeno vrijeme. Članarina za aktivne članove je 10 KM mjesečno, a za maloljetne 5 KM. Članarina za ostale članove se plaća na godišnjem nivou.