230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Nikola Đurasović potpisao za ENAD iz Kipra

Jedan od najboljih pojedinaca KK Leotar, Nikola Đurasović je prije par dana dobio poziv od kiparskog prvoligaša ENAD, sa kojim planira da potpiše ugovor do kraja sezone, tačnije do 25. februara 2012. godine.

111007-djuras

"Dobio sam poziv da idem na Kipar prije dva dana, sve se desilo munjevitom brzinom. Bilo je teško donijeti odluku s obzirom da sam već sa Leotarom odigrao 6 prijateljskih utakmica i odradio kompletne pripreme za sezonu koja je trebala da počne za desetak dana. Međutim dobio sam taj poziv od kipranskog kluba i vrlo brzo smo se dogovorili, tako da sam odlučio da ipak ne propustim priliku i da probam da okušam sreću i u inostranstvu. Ovo se sve dogodilo dok još nisam imao potpisan ugovor sa Leotarom, koji sam ovih dana trebao da potpišem, a vjerovatno da sam ga potpisao od ovoga ništa ne bi bilo. Moram napomenuti da KK Leotar bio dosta korektan prema meni, i razišli smo se na jedan zaista prijateljski način. Naravno, Leotar je moj klub i vjerovatno ću opet negdje u budućnosti doći i igrati za moj klub i za moj grad.

U klubu ENAD lično poznajem nekoliko ljudi koji su igrali u našoj ligi, pa se nadam da mi neće biti teško da se uklopim u novu sredinu. Za Kipar krećem sutra u 21 čas iz Beograda i već od nedelje krećem sa pripremama za predstojeću sezonu, koja počinje 25. oktobra," rekao je za Lokoportal Nikola Đurasović.

Ovde možete pogledati Nikolu u akciju: