230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Leotar gostuje u Nikšiću

Pauzu u prvenstvu fudbaleri Leotara iskoristiće da odigraju prijateljsku utakmicu protiv Sutjeske, člana prve lige Crne Gore. Trener Bogdan Korak je u ovoj pauzi zadao žestok ritam svojim izabranicima.

111007-leo_niksic

Primjetio je da u poslijednjim minutima utakmice padaju, pa želi da nivo fizičke spreme podigne na veći nivo. Utakmica sa Sutjeskom dolazi u pravo vriejme da oproba neke taktičke zamisli pred utakmicu s Širokim, koja za Leotar može biti ključna u ovom prvenstvu.

Na put vodim sve zdrave igrače, kaže Korak. Povrijeđeni su Radović, Kokić, Mijanović i Souto. Zadovoljan sam kako su momci radili u ovoj pauzi i nekoliko njih me pozitivno iznenadilo. Međutim, očekuje nas još sedam dana napornog rada do utakmice sa Širokim. Utakmicu sa Sutjeskom iskoristiću da uigram tim i da provjerim neke ideje koje imam u glavi.

Na ovoj utakmici za Leotar bi trebao da debituje Geršon Akufo. U Leotaru još uvijek čekaju sertifilat iz Gane, da bi moga da nastupa u prvenstvenim utakmicama i nadaju se da bi on mogao da stigne u narednoj sedmici. Takođe, očekuje se dolazak još jednog fudbaler iz Gane, koji igra na poziciji centralnog veznog, a riječ je o Džordanu Aduu.

Predrag Topuzović bi mogao da zauzme mjesto u prvoj postavi Leotara protiv Širokog, jer zbog kartona mora da pauzira Gavrilo Čorlija.

Moje je da radim na treninzima i da se dokažem. Svaku šansu koja mi se ukaže nastojaću da iskoristim na najbolji način. Radimo dosta kvalitetno, treninzi su naporni, ali rezultati su veoma dobri. Nadam se da ćemo protiv Širokog ispraviti kiks protiv Čelika i da ćemo osvojiti tri boda. Jedan lider je već pao na Policama (Sarajevo op.a ), ne vidim zašto ne bi pao i drugi.

(FK Leotar/Lokoportal)