230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Rukometašice Leotara slavile protiv Radnika

Večeras je u SD "Miloš Mrdić" odigrana Prvenstvena utakmica Prve lige RS u rukometu za žene, na kojoj su mlade rukometašice Leotara slavile protiv vrlo neugodne ekipe Radnika iz Bijeljine.

111008-rukomet_zene_muski_033

Gošće su odmah na startu meča pokazale mnogo veću sigurnost i došle do rezultatske prednosti, dok igračice Leotara nisu uspjevale da pronađu svoj ritam. Na sve moguće načine se pokušavale da isprave greške iz prvog dijela utakmice, i krenu u napad na gol gošći. U par odličnih prodora koji su rezultirali golovima i povećanim procentom odbrane, domaće rukometašice su uspjele da nadoknade manjak iz prvog poluvremena i pred sam kraj utakmice preuzmu vodstvo, što je i dovelo do ovakvog krajnjeg ishoda meča.

"Drago mi je da smo na otvaranju sezone uspijeli da pobijedimo favorizovanog protivnika, ekipu Radnika iz Bijeljine, a posebna draž pobjede je u tome što smo igrali pred svojom publikom, čija je podrška bila ključ uspjeha u ovom susretu, s obzirom na neizvjesnu završnicu i dramatičan tok meča do samog kraja. Mi smo ove godine u takmičenje ušli sa najmlađim sastavom u ligi, tako da je svaki osvojeni bod prava premija. Okosnicu ekipe čine djevojke iz kadetskog sastava koje su aktuelne prvakinje Repuplike Srpske i jedna od najboljih mladih selekcija u Bosni i Hercegovini. U narednom kolu čeka nas gostovanje u Kozarskoj Dubici i iskreno se nadam da će naše djevojke motivisane dobrim početnim rezultatom dati sve od sebe da postignemo povoljan skor u ovom meču;", rekao je za Lokoportal trener ŽRK Leotar Zdravko Komnenović.

111008-rukomet_zene_muski_008

111008-rukomet_zene_muski_034

111008-rukomet_zene_muski_010

ŽRK Leotar - ŽRK Radnik 19-17 (9-10)

Leotar: Ninković, Gurović, Zubac 1, Boro 8, Vukanović, Mišković, Kurtović, Jegdić, Perotić 1, Miliša, Sikimić 8, Šarenac, Vukasović i Sekerez 1.

Trener: Komnenović Zdravko.

Zrinjski: Tanasić, Draganić, Kosorić 1, Lazić, Milošević 3, Vlačić 3, Bogdanović 3, Jovičić,  Janjić 6, Marković, Živanić i Ognjenović 1.

Trener: Trifković Miomir.

Sudije: Banjac Davor i Kuprešanin Igor.