230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Prijateljska: Sutjeska (NK) - Leotar 1:2

Fudbaleri Leotara su u prijateljskoj utakmici u Nikšiću pobijedili ekipu Sutjeske rezultatom 2:1 (1:1). Iako na put zbog povreda nije krenulo 10 igrača, Leotar je odigrao dobru utakmicu i na kraju zasluženo pobijedio.

111007-leo_niksic

Ništa nije ukazivalo da se igra prijateljska utakmica. Bilo je mnogo grubih startova, ginulo se za svaku loptu, mnogo se pretrčalo, pa obje ekipe zaslužuju pohvale za prikazanu igru.

Povela je Sutjeska u 1. minutu. Bojan Vučinić je startovao na fudbalera Sutjeske van šesnaesterca, a glavni sudija je pokazao na bijelu tačku. Na 1:1 izjednačio je Nenad Zečević u 30. minutu. Vučinić je odlično centrirao sa desne strane, golman Sutjeske kratko odbio loptu pravo na volej Zečeviću, koji snažnim udarcem pogađa gol Nikšićana. Ponovo je Sutjeska u 60. minutu imala priliku da povede iz penala nakon prekršaja Zdravka Šarabe, ali je igrač Nikšićana šutirao pored gola. Konačan rezultat postavio je Darko Dreč u 72. minutu silovitim udarcem sa 25 metara.

Na ovoj utakmici za Leotar je debitovao Geršon Akufo, a na probi je i bivši igrač Čelika iz Zenice, Troglava iz Livna i Konavljanina, Ante Radić. On je odigrao poslijednjih 20 minuta utakmice, a narednih nekoliko dana pokušaće da se dokaže stručnom štabu.

Leotar je igrao u sastavu: Milenković, Vučinić, Akufo, Milošević, Šaraba, Andrić, Ratkovica, Milović, Zečević, Dreč, Aničić. Još su igrali: Bošković, Cimirot, Kajgo i Radić.

Zadovoljan sam utakmicom i pobjedom protiv Sutjeske, rekao je trener Bogdan Korak. Momci su pokazali karakter, jer su uspjeli da preokrenu rezultat, pokazali su veliku želju i htjenje, a posebno sam zadovoljan trčanjem. Osim ova dva gola mogli smo da psotignemo još dva-tri, dok domaćin nije imao izglednijih prilika osim dva penala. Imamo mnogo problema sa igračkim kadrom. Bukvalno svi zdravi su danas igrali. Nadam se da će situacija do Širokog brijega biti mnogo bolja. Neke igrače sam svjesno poštedio da ne bi pogoršali povrede. I pored nedostatka nekoliko prvotimaca, njihove alternative su pokazale da na njih može ozbiljno da se računa.

(FK Leotar)