230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Leotar - Široki Brijeg 0:0

Fudbaleri Leotara i Širokog brijega remizirali su na Policama pred oko 400 gledalaca. Široki je novim bodom nastavio pohod ka tituli šampiona, dok je Leotar u drugoj uzastopnoj utakmici remizirao na domaćem terenu, a imao je šanse da dođe do sva tri boda, ali je napad Leotara ponovo bio jalov.

111016-leo_siroki

Billa je ovo treća utakmica ove polusezone na Policama koja je završila bez golova, a druga uzastopna, nakon što je Leotar u prošlom gola bez golova igrao i protiv Širokog.

Prije utakmice fudbaleri obje ekipe su izašli sa majicama "FARE" projekta, koji propagira pomirenje među narodima Balkana i bori se protiv rasizma, fašizma, šovinizma i sličnih negativnih pojava u društvu.

Prvu pravu priliku imao je Nenad Zečević u 24. minutu, kada je iz voleja šutirao u desni ugao gola Širokog,a Luka Bilobrk izbija loptu u korner. U prvom dijelu Leotar je imao još nekoliko poluprilika preko Mladena Ratkovice, Srđana Andrića i Nenada Zečevića, dok gosti nisu imali izglednijih prilika za gol, iako su imali blagu inicijativu.

U drugom dijelu Leotar je bio bolji rival. U 46. minutu Boško Milenković je zaustavio šut Matea Roskama. U 48. minutu najbolju šansu za Leotar propustio je Nenad Zečević, koji je nakon greške odbrane Širokog, gađao prazan gol sa 18 metara, a lopta završila na desnoj stativi.U 57. minutu Nenad Zečević je centrirao sa lijeve strane, Dragan Vuković glavom uposlio Vladimira Todorovića, koji se ne snalazi na pet metara od gola gostiju. Minut kasnije Aleksandar Marković je uputio projektil sa 30 metara, a lopta je prošla samo koji centimetar od gornjeg desnog ugla gola Bilobrka. Do kraja utakmice igralo se između dva šesnaesterca, bez izrazitih šansi za postizanje gola.

Za Leotar su nastupili: Milenković, Vučinić, Todorović, Šaraba, Milošević, Andrić, Zečević (od 73. minuta Souto), Marković (od 85. minuta Kajgo), Cimirot (od 65. minuta Aničić), Vuković.

(FK Leotar/Lokoportal)