230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Poražene Leotarove rukometašice

U trećem kolu Prve lige RS za žene, Leotar je poražen na gostovanju kod ekipe UNA DSW u Kozarskoj Dubici rezultatom 27:19, (13:11).

111008-rukomet_zene_muski_033

"Ostaje žaljenje što na ovoj utakmici djevojke Leotara nisu uspjele zabilježiti bolji rezultat, što je nagovještavao tok utakmice tokom prvog poluvremena. U tome su ih omele povrede igračica, najprije Ivane Sikimić u 9 minutu, a zatim povreda Sare Jegdić i golmana Mirjane Šarenac u nastavku susreta.

Iako smo kontrolisali rezultat do polovine drugog poluvremena na našu žalost nismo uspjeli nadoknaditi nedostatak ovih igračica, te smo tako ispustili bodove sa gostovanja kojima smo se zaista nadali. Srećom, da nas narednog vikenda očekuje pauza u prvenstvu koja će nam dobro doći za oporavak povrijeđenih igračica i omogućiti nam da se dobro pripremimo za utakmicu protiv veoma iskusne i neugodne ekipe Borje iz Teslića", istakao je Zdravko Komnenović trener ŽRK Leotar.

Osim takmičarskog dijela ovaj susret je bio obilježen i humanitarnom akcijom „POMOZIMO OGIJU" u organizaciji ŽRK UNA DSW. Od prodatih ulaznica (koje su kupile i sve igračice klubova, rukovodstva i službena lica), pomoć je pružilo i više privatnih preduzetnika i opštinskih preduzeća u Kozarskoj Dubici. Domaćini su rekli da će u toku današnjeg dana prikupljeni novac uplatiti na odgovarajući račun u banci.

Još jednom se zahvaljujemo domaćinu na gostoprimstvu i sportskom i fer ponašanju koje su pokazali tokom našeg boravka u Dubici.

LEOTAR – Ninković N. (4 odbrane), Zubac I. 1, Boro D. 10 (2), Mišković T, Vukanović N. 2, Kurtović Z, Jegdić S, Perotić J, Miliša I, Sikimić I, Šarenac M. (6 odbrana (2), Sekerez K. 1, Misita D.4 (1). Trener: Zdravko Komnenović.

UNA DSW – Kravić V, Ličanin D, Kolundžija D.4, Popović D.3 (2), Vatreš S.2, Banjac S.2, Blanuša Ž.14 (3), Popović N. 2, Svilar M, Dašič M, Popović T, Jukić D, Dašić N. Trener: Obućina Tatjana.

(foto: arhiva)