230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

ŽRK Leotar - ŽRK Borja 19:21

Juče je u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" u Trebinju, odigrana utakmica 4. kola Lige Republike Srpske u rukometu za žene, u kojoj je ŽRK Leotar izgubio od ŽRK Borja iz Teslića.

111008-rukomet_zene_muski_033

"Peh za pehom, tako bi mogli opisati situaciju u ŽRK Leotar protekle sedmice. Naime pored već povrijeđenih igračica u proteklom kolu pred sam početak susreta sa Borjom iz Teslića, domaće rukometašice su ostale oslabljene izostajanjem srednjeg beka Kristine Sekerez, koja je dobila napad stomačnog virusa.

Bez obzira na nedaće koje su ih zadesile, mlada ekipa Leotara prišla je veoma ozbiljno zadatku i dala sve od sebe da postigne što bolji rezultat protiv favorita. Ipak iskusnije gošće su uspjele na odmor da odu sa velikih šest golova prednosti. Promjenom taktike u odbrani i velikim zalaganjem Leotar je napravio seriju od 7 : 1 i da su imale malo više sportske sreće i korektnijeg suđenja, (nedosuđena tri očigledna sedmerca), domaće bi sigurno priredile veliko iznenađenje", rekao je trener trebinjskih rukometašica Zdravko Komnenović.

Konačan rezultat susreta bio je 19 : 21.

U narednom susretu ŽRK Leotar očekuje utakmica u Banja Luci, u kojoj se nadamo da ćemo nastupiti sa kompletnim sastavom i na kojoj bi mogli zabilježiti i prve bodove sa gostovanja.