230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Poraz trebinjskih rukometašica u Banja Luci

ŽRK Leotar je odigrao i 5. kolo prve lige RS. Dobra igra, ali na žalost u porazu, bio bi najkraći komentar utakmice. Iako je na ovo putovanje Leotarova ekipa otišla nekompletna, djevojke su učinile sve da prirede dobru predstavu u „Boriku" i pokušaju da zabilježe prve bodove sa gostovanja protiv veoma iskusne i znatno pojačane ekipe Vrbasa.

111008-rukomet_zene_muski_010

Nedostajale su Sekerez i Kurtović zbog neodložnih ličnih obaveza. Tokom prvog dijela susreta je izgledalo da im se smiješi pobjeda, te su na poluvrijeme otišle sa golom prednosti mada je rezultat mogao biti i znatno povoljniji za Leotar (10 : 11). Međutim na samom početku drugog dijela svojom ishitrenošću i nekim početničkim greškama dozvolile su da „Vrbasice" naprave skor od 5:0. Većim angažovanjem Leotar je uspio da popravi ovu situaciju, ali kao da je nastavljen scenario iz proteklog kola, došlo je do povrede do tada najzapaženije igračice u odbrani Vukanovićke, tako da do kraja susreta ni ulazak u igru nedovoljno oporavljene Sikimić nije pomogao. Konačni skor 25:20 za Vrbas nije baš pravo mjerilo igre već posljedica „presinga" kojim je Leotar pokušao da nadoknadi dva gola zaostatka sa kojima je ušao u poslijednja dva minuta susreta.

ŽRK Vrbas Banja Luka : ŽRK Leotar Trebinje 25:20

Sastavi :

Leotar: Šarenac M, Gurović LJ, Zubac Z. 1, Boro D. 7(2), Vukanović N. 3, Mišković T, Jegdić S, Perotić J, Miliša I, Sikimić I. 6, Šarenac M, Vukasović T, Anđušić A, Misita D. 2. Trener: Komnenović Zdravko.

Vrbas: Trbić E. 3(1), Radanović R 7(3), Gojić D, Maričić T. 1, Trkulja A, Ostojić S. 4, Jotanović M, Čeko T. 6, Đurić A, Trivunović S, Tešanović J, Jakovljević O, Vuković M, Milinković L. Trener: Kuprešanin Milan.

(foto: arhiva)