230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Policajcu prijetili smrću - Lišеna slobodе dva lica

Policijski službenici PS Trebinje su, juče, 09.11.2011.godine, u Starom Gradu, u Trebinju, lišili slobode N.Š. i S.Š., obadvojica nastanjeni u Trebinju, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo prema policijskom službeniku PS Trebinje.

111108-stari_grad_grafit_021

Postoje osnovi sumnje da su se osumnjičeni, nakon izdatog naređenja policijskog službenika, oglušili o naređenje a potom N.Š. uputio prijetnju policijskom službeniku da će ga lišiti života i fizički ga napao. Policijski službenik upotrebom sredstava prinude savladava osumnjičenog N.Š. nakon čega osumnjičeni S.Š., takođe, upućuje prijetnju policijskom službeniku da će ga lišiti života.

Zbog postojanja osnova sumnje da osumnjičeni nezakonito posjeduju oružje izvršen je pretres prostorija koje koriste.

Pretresom prostorija pronađena je i oduzeta jedna vojnička puška, 161 komad municije raznih kalibara i jedna vojnički nož.

U toku je kriminalistička obrada osumnjičenih i dokumentovanje KD Napad na službeno lice u vršenju poslova bezbjednosti, otkrivanju ili lišenju slobode učinilaca krivičnog djela, KD Ugrožavanje sigurnosti i KD Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.