230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Prijateljska: Velež - Leotar 5:2

Fudbaleri Leotara poraženi su u prijateljskoj utakmici odigranoj juče u Mostaru. Velež je bio bolji i zasluženo slavio sa 5:2. Svi golovi na utakmici postignuti su u drugom poluvremenu.

110713-kontrolni_mec_leotara_023

Utakmica je odigrana po jakom vjetru i veoma lošem terenu, što je ometalo igrače obje ekipe, ali i pred toga viđeno je sedam golova. Utakmici je prisustvovalo svega dvadesetak gledalaca.

U prvom dijelu obje ekipe su propustile nekoliko poluprilika. Šutevima iz daljine golu "Rođenih" su zaprijetili Aleksandar Marković i Mladen Ratkovica, ali je golman Senedin Oštraković oba puta dobro intervenisao. Sa druge strane svoje šanse su propustili Danijel Brković i Damir Rovčanin, a Goran Stokić je iskosa sa 30 metara pogodio prečku.

Velež je poveo u 50.minutu golom Amira Zolja, nakon centaršuta Rijada Demića sa lijeve strane. Samo minut kasnije na 2:0 povisio je Danijel Brković, a ovaj put dobro je sa desne strane centrirao Goran Stokić. U 54.minutu na 2:1 smanjuje Vladimir Todorović udarcem glavom nakon kornera Aleksandra Markovića. U 57.minutu Damir Rovčanin postiže treći gol za Velež, nakon što je lobovao istrčalog Novicu Beraka. U 66. minutu na 4:1 je povećao Brković, nakon što je ostao sam na 5 metara, nakon neuspjele ofsajd zamke. U 76.minutu dosuđen je penal za Leotar, nakon što je Dejan Mijailović centrirao, a lopta Adija Mehremića pogodila u ruku. Siguran realizator bio je Aleksandar Marković. Konačan rezultat svojim trećim golom postavio je Danijel Brković u 85.minutu, nakon slaloma kroz odbranu Leotara.

U 30. minutu povrijedio se Geršon Akufo, nakon oštrog starta jednog girača Veleža. O koliko se ozbiljnoj povredi radi više će se znati narednih dana. U drugom poluvremenu za Leotar je igrao Dejan Mijailović, koji je na probi u Leotaru. Riječ je o desnom spoljnjem, bivšem igraču Crvene zvezde i Rada, koji je i ranije u nekoliko navrata trenirao sa Trebinjcima.

Leotar je nastupio u sastavu: Milenković, Čorlija, Todorović, Milošević, Šaraba, Souto, Andrić, Marković, Ratkovica, Akufo, Aničić. Još su igrali: Berak, Kajgo, Mijailović, Radović, Milović, Bošković, Vučinić.

(FK Leotar)