230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Leotar - Olimpic 0:1 - Leo nikad gori

Nastavio se crni niz Leotara. Plavo-bijeli su doživjeli drugi ovosezonski poraz na Policama, a već šest utakmicu u Trebinju nisu riješili u svoju korist, što ne pamte ni najstariji navijači Leotara.

111119-leo_olimpic5

Ovoga puta na Policama se gostio Olimpic, koji je kao i u prethodne dvije godine slavio minimalnim rezultatom. Ponovo je Leotar bio neefikasan, stvarao šanse, ali napadače tima sa Polica kao da je neko prokleo.

111119-leo_olimpic2

Jedini gol gosti postigli su gosti u 2. minutu. Admir Raščić je dao odličan pas iza leđa odbrane Leotara, Semir Kapić utrčao u šesnaesterac i matirao Boška Milenkovića. Odmah u sledećem napadu Mladen Ratkovica na asistenciju Nenada Zečevića pogađa stativu. Leotar je do 30. minuta igrao dosta anemično i nekonrketno, da bi ulaskom Geršona Akufa umjesto Gavrila Čorlije dobio na probojnosti. Jair Souto je prešao na mjesto desnog beka i sa obzirom da je na toj poziciji igrao prvi put prikazao dobru partiju. Najbolju šansu Leotar je propustio u . minutu, kada je nakon centaršuta Geršona Akufa najprije jedan od igrača Olimpica slučajno zakačio loptu, ali je golman bio priseban, da bi na odbijenu loptu natrčao Nenad Zečević, čiji promašaj možemo svrstati u naučnu fantastiku. Golman je bio na podu, gol prazan, a Zečević je sa svega 2 metra pogodio Fejzića.

111119-leo_olimpic3

U drugom dijelu igralo se pred golom Olimpica, koji je pokušavao da sačuva stečenu prednost. Nekoliko puta su Sarajlije zaprijetile iz kontranapada, ali bez rezultata. U 52. minutu Dragan Vuković je nakon kornera pokušao glavom, ali lopta odlazi pored gola. U 63. minutu Aleksandar Marković je došao do lopte nakon greške Bojana Regoje, ali njegov šut Fejzić brani. Od 66. minuta Leotar je imao igrača više na terenu. Bojan Regoje je kao poslijednji igrač odbrane na 17 metara oborio Nenada Zečevića, pa mu je sudija Ilija Živković pokazao put u svlačionicu. Leotar je imao nekoliko šansi da dođe barem do boda, ali su pred golom Olimpica bili neprecizni. Slobodan Kokić je šutirao glavom sa 5 metara pored gola. Geršon Akufo je pokušao atraktivno "makazicama", ali je Fejzić izbacio u korner.

111119-leo_olimpic4

LEOTAR: Milenković, Čorlija (od 30. minta Akufo), Todorović, Milošević, Šaraba, Andrić (od 57. minuta Kajgo), Ratkovica (od 50. minuta Kokić), Zečević, Marković, Souto, Vuković.

Do kraja prvenstva ostalo je da se odigra još jedno kolo, kada Leotar gostuje u Sarajevu ekipi Željezničara.

(FK Leotar)