230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Leotar porazio Sokrates u Banja Luci

‎U prvenstvenoj utakmici trećeg kola prve Futsal lige Republike Srpske, koja je odigrana proteklog vikenda u Banja Luci, Leotar je pobijedio ekipu Sokratesa rezultatom 4:2 (1:1).

111126-kmf_leotar_banjaluka_041

Leotar je tokom cijelog meča imao terensku inicijativu, posjed lopte i rezultatsku prednost koju je domaćin morao da sustiže. Sokrates koji se trenutno nalazi na liderskoj poziciji, do sada je uspio da savlada dva tima iz Hercegovine (Hercegovac, Nevesinje), ali je zaustavljen od strane Trebinjaca, koji su ovoga puta bili u punom sastavu i bez većih problema savladali ekipu domaćina na svom parketu. 

Strijelci za Leotar su bili Vico i Andrić sa po dva pogotka. Viđena je jedna odlična utakmica uz fer i sportsko ponašanje od strane obje ekipe uz besprijekorno suđenje sudijskoga para iz Gradiške, Skakić i Gigović. Interesantno je istaći da je među navijačima u Banja Luci bilo oko stotinjak navijača iz Trebinja koji su žustro bodrili svoj klub.

KMF SOKRATES - KMF LEOTAR 2:4

Sokrates: Milanović, Kaurin, Ćulum, Radovanlija, Prtija, Studen, Munjiza, Mirković, Đeušić, Radulović, Talić. Trener: Mihalo Trnjak.

Leotar: Berak, Sulaver, Vukanović, Vico, Sa. Andrić, Cimirot, Srđan Adrić, Lazar Zečević, Slobodan Nikolić. Trener: Spaić Dragan.

Sledeću utakmicu KMF Leotar u Trebinju dočekuje KMF Radnik Siti iz Bijeljine. Taj meč će se najvjerovatnije odgoditi za sledeći vikend zbog odsustva igrača u reprezentaciji.

(foto: arhiva)