230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

KMF Leotar preuzeo vodstvo na tabeli

Fudbaleri Kluba malog Fudbala Leotar iz Trebinja su danas odigrali utakmicu 5. kola Fustal lige RS, u kojoj su savladali ekipu Čelinca rezultatom 6:3.

111126-kmf_leotar_banjaluka_041

Zvanični šampioni RS i BiH i učesnici Lige šampiona u Malom fudbalu su ovom pobjedom dospjeli na prvo mjesto na tabeli. Niz ranih pogrešaka u fazi odbrane, slaba koncentracija u završnici napada domaćih su doprinijeli da gosti već u prvom minutu dolaze u vodstvo i iskusno koristeći svaku grešku domaćih fudbalera na poluvrijeme odlaze sa 3 gola razlike. Drugo poluvrijeme trebinjci otvaraju opet furiozno u prvom minutu nastavka postižu četvrti gol, a potom rutinski koristeći grečke Domaćih igrača, još 2 gola. I onda Čeinčani u zadnjih 7 minuta, kao da se bude iz "sna" i u tom periodu postižu 3 gola i propuštaju nekoliko šansi koje su mogle završnicu učiniti uzbudljvijom. Ipak šampion RS i BiH koristi svoje iskustvo iz kvalifikacija Lige šampiona i utakmicu privode kraju za konačnih 3:6.

Golove za Leotar su postigli - Zečević 2, Vico 2, Cimirot 1 i Nikolić 1.

"Odigrali smo vrlo dobru utakmicu i zasluženo dospijeli na čelo tabele, što se od nas i očekivalo. Sledeći meč igramo kući protiv komšija Bilećana i imamo prednost domaćeg terena. Igraćemo našu igru, nećemo dati protivniku šansu i siguran sam da ćemo meč završiti u našu korist" rekao je za Lokoportal Mitar Mićo Vukanović, kapiten ekipe KMF Leotara.

U okviru 6. kola će se u Trebinju odigrati hercegovački derbi, gdje će Leotar dočekati KMF Hercegovac iz Bileće, a utakmica je na programu u subotu 24. decembra u 16:15 u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić".

Kao predigra te utakmice u 15 časova će se odigrati istorijska utakmica u kojoj će snage odmjeriti  KMF Leotar i FK Leotar 1995. i 1996. godište.

Ovo je ujedno i poziv za sve navijače i sportsku javnost da svojim sportskim navijanjem podrže domaće igrače u pohodu ka novoj tituli.

(foto: arhiva)