230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Hostel "Polako" spreman za novu sezonu

Očarani Trebinjem i njegovim stanovnicima harizmatični vlasnici prvog hostela u našem gradu Bartek i Loren spremni su za novu turističku sezonu.

160512 polako

Nešto više od godinu dana uživaju u svim čarima Trebinja i nemaju namjeru da nas napuštaju, već uveliko pripremaju hostel Polako za nove goste. U protekloj, za njih uspješnoj sezoni, kako kažu ugostili su preko 650 ljudi iz svih krajeva svijeta, a nevjerovatne su činjenice da je naš grad, pored evropskih gostiju, posjetio veliki broj gostiju iz dalekih zemalja poput Ekvadora, Argentine, Tajlanda, Brazila, Meksika, Australije, Kazahstana, Kalifornije, Islanda i mnogih drugih...

Kao prave lokal patriote velika im je želja da njihovi gosti upoznaju Trebinje i u njemu ostanu što duže, kao što su se i oni sami u njega zaljubili tu nastanili. Kako saznajemo od vlasnika hostela Polako, većina gostiju nakon obilaska Trebinja i upoznavanja istorije, kao i izuzetno gostoprimljivih ljudi, izrazila je jaku želju da provedu makar još jedan dan u našem gradu. Bartek i Loren im sa velikim uzbuđenjem i entuzijazmom pomažu u tome, baš kao da su rođeni Trebinjci.

Ove godine planiraju da poboljšaju nivo usluga hostela sa paket aranžmanima koje će kreirati u saradnju sa lokalnim kafićima, restoranima, vinarijama, kao i udruženjima zaduženim za avanturističke ponude grada Trebinja, a sve u cilju zadovoljavanja potreba njihovih gostiju, kao i promocije grada Trebinja. Kako kažu, želja im je da njihov gost potroši što više novca u Trebinju, a ne u nekom od gradova u okruženju. 

U slobodno vrijeme Bartek i Loren marljivo uče srpski jezik i nemaju problema u komunikaciji sa Trebinjcima.

150512 polako

Kao profesionalni preduzetnici zaslužuju veliko poštovanje svih Trebinjaca, a možemo ih smatrati našim ambasadorima, jer na najljepši način svjetskim globtroterima naš grad predstavljaju kao svoj. Neke od sjajnih komentara za hostel i za Trebinje možete pogledati na njihovom Trip Advisor nalogu.

VOLONTIRANJE U HOSTELU POLAKO - LJETO 2016

Ako si mlada djevojka i imaš slobodnog vremena, viška pozitivne energije, entuzijazma, mjesta za nova iskustva i još više poznanstava, ti si naš volonter!!! U nastavku je par bitnih činjenica:

Opis poslova na kojem će volonter raditi (aktivnosti koje će obavljati:

  • pomoć u realizaciji aktivnosti organizovanih za grupe gostiju u i van hostela
  • doček grupe u dolasku i vođenje do hostela
  • praćenje grupe u raznim aktivnostima
  • pomoć u hostelskim poslovima

Rezultati koji se očekuju da će ih volonter postići:

  • poboljšanje komunikacije sa gostima hostela
  • bolje izvedene aktivnosti
  • veće zadovoljstvo gostiju

Posebne kvalifikacije:

  • punoljetstvo
  • osnovno poznavanje engleskog jezika
  • komunikativnost, želja za razvijanjem komunikacije na engleskom jeziku
  • sportski duh
  • timski rad

Šta će volonter dobiti za svoje vrijeme uloženo u rad u hostelu?

  • besplatan smještaj u hostelu i doručak
  • besplatno pranje veša
  • besplatno korištenje interneta

Da podsjetimo, Hostel "Polako" je prvi hostel otvoren u našem gradu i nalazi se u samom centru Trebinja tik uz čuveni bedem u Starom gradu. Hostel ima 16 ležajeva, dva kupatila zajedničku kuhinju, ljetnu baštu i veliki dnevni boravak u kome vlada opuštena domaćinska atmosfera koju svojom neposrednošću takvom čine mladi američko-poljski dvojac Bartek i Loren. Zahvaljujući internetu turisti ih lako pronalaze, a njihov hostel se nalazi u zvaničnoj mreži hostela. Prednost hostela Polako je što se nalazi u samom centru grada, u blizini, kafića, restorana, bazena, pijace, sve je na dohvat ruke, veoma povoljna cijena, kao i nadaleko poznate free palačinke za doručak.

U ponudi ima besplatan bežični internet, pribor za roštilj, terasu i smeštajne jedinice u kojima mogu boraviti kućni ljubimci. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti. Pojedine sobe posjeduju terasu ili balkon. Sobe uključuju korišćenje zajedničkog kupatila.

Hostel ima 24-časovnu recepciju.

DOBRODOŠLI U HOSTEL POLAKO

(Sponzorisano)