230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Sedma "Trojka iz bloka" za Bjelice iz Trebinja

Sportski tereni fondacije „Sveti Vukašin“ u četvrtak 17.08. od 19:00h, biće domaćini tradicionalnom humanitarnom takmičenju u brzom šutiranju trojki koji organizuje humanitarna organizacija „Srbi za Srbe“.

230815 trojkaizbloka

Planetarno popularni projekat ove organizacije „Trojka iz bloka“ po sedmi put se održava u našem gradu. Ove godine sve akcije koje je ova fondacija pokrenula su naslovljene na pomoć prikupljanju sredstava za izgradnju novog porodičnog doma za šestočlanu porodicu Bjelica iz Trebinja. Ove godine je cilj da se okupimo u što većem broju i da zajedničkim skromnim doprinosom uspijemo da sakupimo što veća sredstva. Organizatori su odlučili da omasove ovaj događaj i ovim putem pozivaju sve trebinjke i trebinjce da se u četvrtak veče od 19:00h družimo na terenima bratske fondacije „Sveti Vukašin“ i da pokažemo na pravi način solidarnost i humanost na djelu, i da iz Trebinja te večeri pošaljemo najljepšu moguću poruku! Pored sportsko-humanitarnog nadmetanja, biće upriličen i kulturno-muzički program koji će organizatori ostaviti kao iznenađenje večeri za sve prisutne.

Da Trebinje ima veliku dušu pokazalo se mnogo puta tokom svih ovih godina, i zato se nadamo da ćemo i ovog a puta uspjeti da se sakupimo u što većem broju i zajedničkim snagama damo svoj doprinos u izgradnji porodičnog doma za Bjelice iz Trebinja!
Djeca su naša budućnost! Vidimo se!