230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Spektakularno kik boks veče u Trebinju

U organizaciji KBK Leotar večeras je u Sportskoj dvorani u Bregovima održan prvi Memorijalni turnir u kik boksu "Aleksandar Aco Vuković" koji je okupio boksere iz cijelog regiona.

231223 cosa

Na programu je bilo pet veoma kvalitetnih borbi u muškoj i jedna u ženskoj kategoriji. Svi takmičari su prikazali izuzetno znanje i vještine, kao i izražen takmičarski duh.

U kategoriji starijih kadeta do 67 kg pobjedu je odnio Petar Banović iz KBK Lovćen, a protivnik mu je bio Damir Agović iz KBK Berane. U kategoriji juniora do 81 kg pobjedio je Jerko Čutura iz KBK Imotski protiv Danijela Begića iz KBK Vitez Mile Bošnjak Posušje.

Viktor Borozan iz KBK Lovćen je bio bolji od Jovana Pavlovića iz KBK Berane u kategoriji juniora do 67 kg.

Trebinjka Vasilisa Spahić iz KBK Leotar slavila je protiv Fani Viličić iz BK Kralj Tomislav iz Čapljine. Lazar Klikovac  je bio bolji u duelu seniora do 86 kg, a protivnik mu je bio Simo Zorić iz KBK Derventa. Još jednu pobjedu za domaći klub odnio je Draženko Ćosović protiv Radomira Mišića iz KBK Prnjavor u kategoriji seniora 91+ kg.

Turnir je bio izuzetno posjećen, a organizacija na visokom nivou.

Memorijalni turnir u kik boksu "Aleksandar Aco Vuković" nema zvaničnog pobjednika, već su pobjednici svi učesnici takmičenja koje se održava u čast i u znak sećanja na Aleksandra Aca Vukovića.