230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

U Cicibanu vrvi kao u košnici

Male pčelice sada miruju u svojim košnicama, dok mali Cicibani vrijedno rade u svojim radionicama - likovnoj, muzičkoj, scenskoj i engleskoj, gdje se pripremaju za svečane priredbe i manifestacije koje ih očekuju u mjesecu decembru.

111206-cicibani24

"Ovako je svaki dan kod nas, veselo, bučno, sa pjesmom naše ustanove koja stalno radi na nekim inovacijama, a koje su naravno prilagođene djeci, njihovom uzrastu i potrebama", izjavila je za Lokoportal direktorica vrtića "Ciciban" Jovanka Bakmaz. Danas smo ovde sreli i prvačiće iz OŠ J.J. Zmaj, koji su došli u posjetu malim Cicibanima sa svojom učiteljicom Snežanom Milojević. "Ne traba vas ovo iznenaditi, vrtić "Ciciban" je otvoren za svu djecu ovog grada. Mi sa njima imamo divnu saradnju i odrađujemo zajedničke radionice u školi, kao i ovde u njihovoj ustanovi, gdje imamo odlične uslove i didaktički materijal. Oduševljena sam kako su im sve učionice uređene, a pogotovo njihovim učiteljicama koje sa puno ljubavi, poštovanja i kreativnosti prilaze toj maloj djeci koja su jako zahtjevna", istakla je učiteljica Snežana Milojević.

"U ovoj ustanovi likovno-scenske radionice vodi proesorica slikarstva Milena Rajović, koja ima puno iskustva u radu sa malom djecom, a na proljeće očekujemo i jednu javnu likovnu izložbu u Muzeju Hercegovine, jer imamo i šta pokazati," rekla je direktorica Bakmaz. "Muzičke radionice nam vodi profesorica Ljiljana Rajević, a školicu engleskog profesorica engleskog jezika Marijana Kukurić. Djeca su odlično prihvatila sve profesorice i veoma se raduju svim radionicama gdje mogu da izraze svoj talenat i uče ono što najviše vole", istakla je Jovanka Bakmaz direktorica vrtića "Ciciban" iz Trebinja. 

(Sponzorisani članak)